Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur får man ett körkort Suspension Lifted

En körkort suspension är en påföljd för en individ när de inte har uppfyllt vissa krav. En obetald trafik biljett eller misslyckande att bevara försäkring miniminivåer kan leda till ett körkort suspension. I vissa stater är ett körkort avbrytas när en förälder försummar att betala underhållsbidrag. Om ditt tillstånd tillfälligt, måste du ha fjädring lyfte vara en juridisk förare. Saker du behöver
Avgifter
Identification
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera om du har en svävande licens genom att gå till Department of Motor Vehicles hemsida för den stat där körkortet utfärdats. Om posterna inte är tillgängliga på nätet eller om du inte har tillgång till en dator, ring din lokala DMV. Ha ditt körkort till hands. Du kommer att bli ombedd att lämna information för att kontrollera din identitet.
2

Bestäm de krav som behövs för att rensa din licens. En DMV representant kommer att kunna berätta för dig hur mycket skulder böter, inklusive sena eller återställande avgifter.
3

Skaffa en ny försäkring om din politik har bortfallit. I de flesta stater, är du skyldig att bära ett minimum av täckning och kan inte få en licens utan minsta täckning. Din lokala DMV
4

redovisa och betala eventuella böter och avgifter återanställning . Du kan också krävas för att visa bevis på uppehållstillstånd, en födelseattest eller social trygghet kort. I vissa stater, kan det vara möjligt att slutföra processen på nätet, men du måste infinna sig personligen på DMV kontoret för att ha ditt foto tas för din officiella körkort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149979.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.