Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur får man de poäng från ditt körkort efter att du fått en biljett

I de flesta områden i USA, kommer förare som får biljetter har också punkter läggas till deras licens. Drivrutiner ackumulera för många poäng under en angiven tidsperiod kan ha sin licens tillfälligt och förlorar körning privilegier. Många försäkringsbolag debitera mer för grundläggande täckning när förarna har högt antal poäng på sina licenser. Det kan vara möjligt att få en biljett utan att ha poäng läggs till ditt körkort om du uppfyller vissa kriterier och ditt tillstånd tillåter det. Instruktioner
1

Bestäm din statens särskilda strategier på poäng och kränkningar trafik. Kontrollera att du uppfyller kriterierna för att delta i trafiken skolan. Majoriteten av länderna kommer att tillåta förare att betala böter och ta trafik skola för att slippa punkter läggas till deras färdregistreringen. Förare som begår vissa brott, till exempel körning under påverkan av alkohol, kan inte ha punkter minskas genom att ta trafik skolan. Vissa stater tillåter bara att du kan ta trafiken skolan så många gånger under en viss tidsperiod.
2

Hitta en statligt godkänd trafik skola genom att kontakta din lokala trafiken domstol. Vissa statliga webbplatser ger en förteckning över godkända trafiken skolor. Att gå till en trafik skola som inte är godkänt av ditt tillstånd är ett slöseri med tid och pengar om du försöker ta bort punkter från din licens.
3

Jämför priser Trafikskolan och politik. Vissa Trafikskolan kurser är tillgängliga online, andra kräver schemaläggning en tid att ta en klass i människa. Välj den klass som bäst uppfyller dina behov och meddela trafiken domstol du planerar att närvara i skolan. Vissa stater kräver anmälan innan de är villiga att acceptera ett intyg över avslutad.
4

delta i lektioner Trafikskolan och klara provet i slutet av kursen. När du har utfärdats ditt certifikat för färdigställande, bör du kunna presentera det för trafiken domstol och slippa punkter sätta på din licens på grund av biljetten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149978.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.