Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Skaffa information om en gammal Traffic Ticket

En förlorad eller glömma trafik biljett kan orsaka problem med framtida registrering, höga priser försäkring, straffavgifter eller ens en bänk arresteringsorder för ditt gripande. Hitta information om gamla trafik biljetter för att se till att du inte kommer att drabbas av påföljder av en förfallen biljett. Det finns ett antal metoder för att skaffa biljett information som kommer att rädda dig från problem ner på linjen och hjälpa till att ställa dig till mods. Saker du behöver
Körkort
personnummer
Visa fler instruktioner
1

Sök på Internet för att hitta den DMV hemsida stat du bor i och någon stat du kan ha fått en biljett i. Se avsnittet Resurser för en statlig DMV webbplats locator. Sök under "Find trafik biljetter" eller "betala min biljett" och följa specifika instruktioner. Om du inte har numret trafikförseelse, ange ditt körkort eller ditt personnummer.
2

begära en kopia av din färdregistreringen genom staten DMV hemsida eller gå direkt till din lokala DMV . Din drivande post bör ha en lista över alla dina citat eller någon innehar placeras på din körning status. Beroende på skick, kanske du kan se din online-drivande post eller begära att det skickas till dig. Addera 3

Besök polisen som utfärdat din biljett. Det borde ha en kopia av din biljett och kunna ge dig anvisningar om hur man tar hand om det.
4

Kontrollera med tingshuset i det län där du har utfärdat biljetten. Beroende på länet, kommer det att ha en kopia av biljetten eller kunna hänvisa dig till en avdelning som gör.
5

Kör en säkerhetsprövning på dig själv. Full bakgrundskontroller erbjuds av privata företag mot en avgift. Du kan också kontakta en advokat för att få hjälp i denna fråga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149976.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.