Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur att rengöra en MVR rapport

körning poster har långtgående och långvariga effekter på din personliga och professionella liv. Om du har flera fläckar på din post, eller om du har några allvarliga kränkningar, kan det påverka din förmåga att få vissa jobb och ökar kostnaden för din bilförsäkring. I vissa yrken kan alltför många brott på en färdregistreringen vara grund för disciplin eller avskedande. Det är önskvärt att hålla din färdregistreringen så rena som möjligt. Instruktioner
1

Genomföra en ärlig bedömning. Innan du försöker att bestrida eventuella kränkningar, förstår att eventuella uppsägningar eller Expungements måste göras genom domstolsbeslut, vilket innebär att du kommer att inställa sig inför en domare. Om du är skyldig till de brott i fråga, är chansen att du inte kommer att kunna ha dem ogillas. Om du går inför domaren, måste du tala sanning, eller du kommer att vara skyldig till mened.
2

Utforska möjligheten att trafiken skolan. I de flesta stater, kan du delta i trafiken skolan om du har citerat för ett rörligt kränkning. Trafiken Skolan alternativet tar inte bort den kränkning från din post, men det kommer att visa dom, eller dom, var inne i motsats till ett konstaterande av skuld. Dessutom, om punkter bedöms för citat i ditt tillstånd, kommer trafiken skolan alternativet bort punkter, så att du kan hålla en säker förare beteckning.
3

Contest avgifterna. Om du verkligen tror att du inte är skyldig till den påstådda överträdelsen, har du rätt och möjlighet att bestrida anklagelserna i domstol. Om du råda, kommer domstolen att ogilla åtalet och det blir inget rekord av dem i din körning historia. Detta är det dags att vara orolig för din körning historia. I de flesta fall när en dom har angetts, kommer det förbli ett förutbestämt antal år.
4

Vänta föreskriven tid för kränkningarna upphör att gälla. I de flesta sates, fläckar på kör historier är inte längre synliga efter en viss period, vanligtvis 7 till 10 år. Efter denna tid, kommer ditt rekord att vara tydlig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149973.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.