Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur man ska bekämpa en biljett i New York

Om du har utfärdat en trafik eller parkeringsbiljett i New York, har du rätt att bestrida din biljett i domstol inför en domare. Framgångsrikt bestrida din biljett kan hålla din färdregistreringen klar, vilket kan hjälpa till att hålla dina försäkringspremier låg. Lyckligtvis, på grund av den höga volymen av trafik biljetter som behandlas i New York varje år, mycket av arbetet med att bekämpa din biljett kan ske utan att sätta sin fot i en rättssal. Instruktioner
1

begära att bli hörda inom 30 dagar efter händelsen. Hearing förfrågningar kan göras online, skriftligen eller personligen. I vissa distrikt, kan du begära fortfarande en utfrågning efter 30-dagars tidsfrist har gått, men du kan debiteras en administrativ avgift.
2

Förbered för din hörsel. Samla all information som kan vara relevant för ditt fall eller hjälpa dig att bevisa din oskuld. Bevis såsom vittnesmål och fotografier av scenen kan hjälpa till att övertyga en domare om din synvinkel. Addera 3

Betrakta en uppgörelse om de erbjuds. Vissa distrikt erbjuder en reducerad böter för dem som väljer att bosätta sig sin biljett ut ur domstolen. Kom ihåg att om du accepterar en uppgörelse du avsäger dig rätten att framträda inför en domare eller överklaga resultatet av förlikningen.
4

Delta hörseln om du väljer att inte bosätta sig utanför domstol. I vissa områden kan utfrågningar faktiskt hållas via en online-plattform. En domare kommer att granska ditt fall och göra ett beslut via e-post.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149970.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.