Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Vad kör övertygelse?

En drivande övertygelse skiljer sig från en trafik biljett. Biljetten är inte en fällande dom. Däremot kan en obetald trafik biljett leda till fällande dom för det påstådda brottet, om svaranden inte svarar eller betala biljetten med det angivna datumet. En drivande övertygelse är ett brott som fastställdes --- vid en domstol --- ha ägt rum medan du kör ett motorfordon. När domstolen härskar på en drivande övertygelse domstolen kommer att rapportera det till statens avdelning för motorfordon eller DMV. Varje typ av trafikbrott bedöms en prick poängvärde, som är inspelad på förarens rekord. Även domar som förekommer i andra stater kan läggas till en drivande post. Trafikbrott

Ett trafikbrott är det samma som en trafik övertygelse. Vid fällande dom DMV kommer att publicera den dömda brottet till färdregistreringen, tilldela poäng beroende på hur allvarligt brottet, utfärdande och ordning av fjädring (om tillämpligt), utfärda en order som kräver ett framgångsrikt slutförande av en förare förbättring klinik och meddela förarens försäkring Företaget som begärts. Fällande domar kategoriseras och tilldelas vissa påföljder beroende på brott. Allvarliga körning överträdelse kategorier ingår: grovt brott eller förseelse vårdslös körning, rattfylleri, dråp, vanemässiga brottslingar, licenser /tillstånd, kommersiella motorfordon och andra allvarliga kränkningar. Inom varje kategori finns det en lista över specifika övertygelser --- till exempel olika typer av vårdslös körning.
Poängsystem

Många DMVs använder ett poängsystem för att betygsätta förare och tilldela poäng till en drivande post. Varje övertygelse dikterar ett visst antal år att brottet ska stå kvar på posten. Staterna har olika poängsystem och numeriska värden från varandra. Samma brott kan bära tre punkter i en stat och fem poäng i en annan. Dessutom kan DMV även lägga upp trafikförseelser som inte bär svagheten poäng till en färdregistreringen.
Färdregistreringen

Varje gång en förare döms för ett brott den läggs till färdregistreringen. Trafik övertygelser kvar på en färdregistreringen baseras på svårighetsgraden av brottet. Convictions allt från seriösa till mindre. Milda och mindre brottskategorier inkluderar vårdslös körning /fortkörning, felaktigt passerar och inte stoppa eller ger. Generellt kommer övertygelser bo på ett rekord för tre till 11 år. Enskilda försäkringsbolag kan också tilldela poäng till en drivande post. Men svagheten poäng rapporteras av försäkringsbolag är annorlunda och något samband med punkter som bedömts av DMV.
Program

svagheten poäng bedöms för osäkra körning och säker körning poäng beviljas för bra körning. Säker körning poäng kan användas för att kompensera svagheten poäng eller helt enkelt för att hålla en drivande post i god status. Bilister tillståndshavare kan få en säker körning poäng för varje kalenderår att inga kränkningar eller suspensioner. När en trafikförseelse är utsänd till en drivande post, dras det av från säker körning poäng. Förare kan ta klasser, såsom en vårdslös förare eller förbättring kurs för att kompensera svagheten poäng och få säker förare poäng.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149969.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.