Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur Rensa Tidigare kör kränkningar

Att ha en ren drivande post kan ha en bestående effekt på ditt liv. Din drivande post påverkar många saker, priset på din bilförsäkring och förmåga att landa vissa jobb bland dem. Så det är viktigt att köra säkert och hålla ditt rekord ren. Om det inte är ren, är det ett sätt att rengöra den? Det finns vissa steg som du kan vidta. Instruktioner
Rengör din färdregistreringen
1

Gå till din lokala Department of Motor Vehicles kontor och få en kopia av din drivande post. Du kan få betala en liten avgift, men få din drivande post och kolla upp det för att se till att den är korrekt. I många stater, kanske du kan beställa din online drivande post.
2

överklaga. Din drivande post innehåller allt från dina tidigare kränkningar, suspensioner, övertygelser och allmän körning historia. Efter kontroll din körning rekord för felaktigheter, kan du lämna in ett överklagande till din statens DMV och begära ett avlägsnande av all information och kränkningar.
3

Granska din statens preskriberas. Många stater har en preskriptionstid som de håller dina kör kränkningar på skiva. De flesta små förekomster som olyckor och rörliga kränkningar har en generell begränsning på tre år eller mer, medan rattfylla s kan stanna kvar på posten i upp till 10 år eller mer.
4

Ta en kurs drivrutin förbättring. Många stater erbjuder körning kurser som kan ha en positiv inverkan på din körning rekord. Dessa trafiken skolor kan du ta klassrummet kurser --- ibland nätkurser --- att eventuellt ta poäng från din post och i vissa fall, förhindra att din licens från suspenderas.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149968.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.