Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Information om hjälp Radarvarnare i Washington State

Ta emot en fortkörningsböter kan innebära högre försäkringspremier, utöver den monetära böter, och en obehaglig möte med en highway patrol officer. Vissa förare väljer att skydda sig mot både potentiella radarn fel, liksom de momentana bortfaller för varvtalsreglering, genom att köpa en liten bärbar enhet som kommer att varna dem att närma hastighetskontroller. Definition

radar pistoler fungerar genom att sända radiosignaler som reflekterar från ett rörligt föremål och studsa tillbaka. Pistolen läser dessa returnerade signaler och beräknar en hastighet, som sedan visas till tjänstemannen. Radarvarnare söka efter dessa signaler, och blinkar eller väsnas för att varna föraren om att en tjänsteman kan vara i närheten. Detektorer varierar i radio bandbredder de är kapabla att skanna, liksom i känslighet.
Historia

första radar detektor fördes till marknaden under 1970-talet, när nationella hastighet lagar sänktes under den arabiska oljeembargot. Varumärket "Fuzzbuster" blev synonymt för alla elektroniska apparater radardetektering, även som kapprustningen i varvtalsövervakningen hoppade framåt. En viktig milstolpe inträffade i början av 1990, då National Highway Safety Administration utfärdade miniminormer och testning av radar vapen, som svar på låga prestanda resultat från in-fältenheter.
Var till Köp

Radarvarnare finns i tre huvudtyper: sladd, batteridriven, och permanent. Enheterna själva varierar i utseende, storlek och effektivitet. De mer avancerade produkterna lovar att minska falsklarm, blockerar signalerna från garageportar, till exempel, samtidigt plocka upp fler frekvenser av radar vapen. Enkla enheter finns på de flesta bil-tillbehör detaljister, och vissa webbplatser erbjuder vid leverans direkt till din dörr (se Resurser). Addera Washington Laws

närvarande endast Virginia och Washington DC har förbjudit användningen av radar upptäckt i icke-kommersiella fordon, gör inköp och ägande av en anordning lagligt i staten Washington. Polisen använder radar förblir det primära sättet för varvtalsreglering på Washingtons stora motorvägar, men laser, eller lidar, pistolen långsamt ersätta denna teknik i stadsområden. Två produkter, laser störsändare och stealth färg, kan användas för att bekämpa detta nya hot.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149965.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.