Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur man ska bekämpa en brand Ticket Brandpost Parkering

Det är olagligt att parkera en bil för nära en brandpost. Om bilen är parkerad inom ett visst avstånd eller innanför de gula linjerna som visas framför och bakom brandpost, kan du förvänta dig att hitta en biljett på vindrutan på din bil. Bara betala böterna och gå vidare är inte ditt enda alternativ när det handlar en sådan biljett. Att vinna en kamp mot en orättfärdig brandpost parkeringsbiljett sparar du pengar och möjligen pekar mot din licens. Saker du behöver Review, Digital kamera eller mobiltelefon med kamera
skanner eller kopieringsapparat
Visa fler instruktioner
1

ta massor av bilder av din oberörd bil nära brandpost. Använd antingen en mobiltelefon som har en kamera eller en digitalkamera med en exakt tid och datum funktion för att bekräfta när du tog bilderna. Vad du fokuserar på medan du tar bilderna beror på hur du kämpar biljetten, till exempel, vidta lämpliga bilder av brandpost om du hävdar brandpost blockerades eller dolt från vyn
2

. Undersök biljetten ordentligt. Eventuella felaktigheter, till exempel fel registreringsnummer eller bilmodell, gör det lättare att få just parkeringsbiljett kastas ut. Skanna en kopia av biljetten om du hittar några felaktigheter.
3

Hitta domstol datum eller "betala med" datum finns på biljetten. Fortsätt till steg 5 om du planerar att bestrida biljetten personligen.
4

Producera ett brev och förklara varför du tror att parkeringsbiljett är ogiltig. Inkludera en kopia av biljetten, de bilder du tog i steg 1 och en grundlig förklaring av ditt klagomål. Mail brevet till domstolen adressen som finns på antingen undersidan eller baksidan av biljetten.
5

Ta med dina bilder och parkering biljett till domstolsbyggnaden eller parkering utility adress finns på citatet. Förklara varför du tror att biljetten är ogiltig. Kom ihåg att vara respektfull och lugn under din förklaring.
6

Vänta lära resultatet antingen personligen eller via mail. Kontakta domstolsbyggnaden eller parkering verktyg om du inte har hört något från den "lön med" datum eller domstol datum anslås på parkeringsbiljett.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149964.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.