Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur man ska bekämpa en röd biljett ljus kamera i Philadelphia, PA

Genomförandet av rött ljus kameror ökar över hela Amerika. Philadelphia började installera rött ljus kameror under 2005 i ett försök att minska trafikförseelser. Sedan dess har rött ljus kameror fångade tusentals trafiken lagöverträdare. Om du befinner dig i denna situation, inte panik. Det finns flera juridiska försvar för rött ljus kamera mot reglerna i Philadelphia. Instruktioner
1

Kontakta Philadelphia Bänk Traffic domstolen att kontrollera äktheten av trafik biljett. Trafiken domstolen är öppen för allmänheten måndag till fredag, 8:30 till 07:30 Revisionsrättens huvudsakliga telefonnummer är 215-686-1675.
2

Inspektera rött ljus kamera foto för att kontrollera att det verkligen är du på bilden. Den Philadelphia Traffic Domstolen skickar ut bevis bilder med kränkande trafik biljetter. Om den felande föraren på bilden är inte du, bestrida biljett på trafiken domstol på din utsedd domstol dag. Ta en kopia av rött ljus kamera proof bild samt aktuella bilder av dig själv. En kopia av ditt fordon som kör mot rött ljus bevisar inte att du var föraren. Domstolen måste bevisa att du körde fordonet vid tidpunkten för händelsen.
3

Larma Philadelphia Trafik domstolen att du kommer att bestrida anklagelserna. Inte betala biljetten. Att betala en trafik biljett är besläktad med acceptera fel för händelsen. Du kan underrätta domstolen om dina avsikter att kämpa biljetten via telefon, mail eller genom att visa upp sig personligen vid 800 Spring Garden Street, Philadelphia, PA 19130.
4

samla bevis för dig försvar. Om du har kontrollerat att det är ditt fordon i den felande bilden och du var, faktiskt, körning, räkna ut vad som orsakade olyckan. Det kan finnas flera försvar för att köra mot rött ljus. Var det gula ljuset för kort för skyltad hastighet? Vore kamera verkställighet tecken postade i en väl synlig plats? Visar inte rött ljus bild bevis tydligt att ljuset var rött? Hur lång tid tog det Philadelphia Trafik domstolen att skicka dig trafik biljett? Dessa är alla frågor som du bör ställa dig inför ditt försvar.
5

reda på hur rött ljus kamera som fångade ditt brott fungerar. Du kan hämta informationen genom att kontakta Unit Police Liaison av trafiken domstol vid 800 Spring Garden Street, Philadelphia, PA 19130, måndag till fredag, 8:30 till 14:30 Använd denna information för att bygga ditt försvar. Var uppmärksam på komponenter såsom underhåll utförs på kameran, installationsdatum och metoder inspelning.
6

inställa sig i domstolen i tid på din utsedd domstol datum. Ta alla bevis på ditt försvar. Presentera dina bevis till domstolen på ett professionellt sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149963.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.