Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Konsekvenser av en trafikförseelse med ett körkortstillstånd i Virginia

Körning anses vara ett privilegium, inte en rättighet, och detta privilegium kan tas bort om unga förare inte följer trafikreglerna för deras stat. Virginia har tydliga regler för att köra med ett körkortstillstånd och har etablerat särskilda konsekvenser för kränkningar. Det är en bra idé att öva säker, laglig körning inte bara för att förhindra rättsliga konsekvenser utan också för att förhindra skador på egendom, personskador eller dödsfall. Överväganden
p Om du är dömd för en trafikförseelse med ett körkortstillstånd i Virginia, vid en kränkning stanna på din post när du får ditt körkort. Institutionen för motorfordon (DMV) frågor svagheten poäng för överträdelser, som skiljer sig från ett försäkringsbolags poäng. Fastän DMV kan anmäla ditt försäkringsbolag om eventuella överträdelser, är det upp till enskilda företag för att bestämma antalet punkter på din försäkring rekord.
Mindre överträdelser

Minor kränkningar under körning med ett körkortstillstånd, som att använda en mobiltelefon under körning, körning utan bilbälte eller körning utan juridiskt tillstånd passagerare, tjänar du tre svagheten poäng på din Virginia DMV rekord. Dessa punkter kommer att finnas kvar på din post under högst tre år. Du kan också fylla i ett drivrutin-förbättring klinik.


Senare Kränkningar Om du är dömd för flera brott med ett körkortstillstånd, kommer du möta allt allvarligare straff. En andra överträdelse kan resultera i böter och en avstängning av ditt tillstånd i 90 dagar. Om du är dömd för en tredje överträdelse, kan du förlora din körning privilegier för ett år eller tills du når 18 års ålder, beroende på vilket som är längre.
Zero Tolerance

Virginia har en "nolltolerans" lag för minderåriga fångas körning under påverkan av alkohol. Om dömda, kommer du att möta samma straff som en vuxen. Du kommer att dömas av en klass 1 förseelse, förlorar ditt tillstånd dömas till böter på minst $ 500 och kommer att fylla 50 timmars samhällstjänst. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149962.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.