Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Vilken laddningsnivå är ett DUS i Ohio?

Vissa brott i Ohio kan göra att du förlorar ditt körkort. När en domstol har tagit bort din licens, kan det bli dyrt om du ertappas med att köra innan licensen är återställd. Om en polisman fångar dig utan licens, kan du bli anklagad för ett brott som kallas körning under suspension, eller DUS för kort. Attack Nivå

Enligt Ohio reviderade koden, driver en person som har sitt körkort tillfälligt och ett motorfordon "på allmänna vägar och motorvägar eller på någon offentlig eller privat egendom som används av allmänheten" är guilty av att köra under suspension. I de flesta fall är det en förseelse av första graden.
Undantag

Ett DUS laddning är en oklassificerad förseelse i vissa fall. I de fall ett körkort har beslagtagits på grund av en utebliven betalning av underhållsbidrag, missade du att betala en domstol böter eller du inte inställa sig i domstolen vid en önskad tidpunkt är bara några exempel.

Straff
p Om du är dömd för körning under suspension, i maj 2011, kan du möta upp till sex månader i fängelse och en $ 1,000 böter, det högsta straff enligt en första gradens förseelse. Ett fängelsestraff är inte oundvikligt, eftersom domstolen kan döma dig till ett mindre straff såsom samhällstjänst. Om avgiften är en oklassificerade förseelse, förhindrar Ohio reviderade koden domstolen från att döma dig till fängelse, men du är fortfarande inför de andra sanktioner av första graden förseelse. En andra övertygelse om samma brott inom tre år blir en av första graden förseelse i stället för en oklassificerade förseelse.
Andra påföljder

Efter en fällande dom för DUS, domstolen kan beslagta din bil för upp till 30 dagar, eller 60 dagar om du har en tidigare fällande dom. I de fall där du har mer än två övertygelser, kan du bli tvungen att förlora ditt fordon. Domstolen kommer också att införa en "klass sju fjädring" till din licens, vilket innebär att du kommer att förlora din licens för upp till ett år. Addera Begränsad körning privilegier
p Alla är inte förlorade om du förlorar din licens. Du kan ställa frågor till domstolen begränsade körning privilegier. I dessa fall skulle domstolen ange de ändamål, tid och plats för dina privilegier. Däremot är domstolen endast får bevilja dig köra privilegier i vissa fall, till exempel att köra för ditt jobb eller för medicinska ändamål eller för att närvara vid en domstol beordrade behandling.
Positiv Defense

Om du ertappas när du kör på ett svävande tillstånd, ger Ohiolag dig ett jakande försvar i domstol om du kan bevisa att du körde på grund av en betydande nöd och ingen annan fanns tillgänglig för att köra för dig.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149961.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.