Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Bogsering & fordonsägarens rättigheter i Kalifornien

Om du äger en bil i Kalifornien och det blir frivilligt eller ofrivilligt bogseras av någon anledning, till exempel ett mekaniskt fel eller som parkerat i en förbjuden zon, har du ett antal rättigheter. Bland dess är det rätt att få en specificerad lista över alla avgifter innan du betalar bogsering företaget. Avgifter och tillkännagivandet om tillträde

Ägaren av ett släpfordon i Kalifornien har rätt att begära en kopia av bogsering företagets bogsering avgifter och tillträde politiken. Detta är ett standardiserat dokument som ger en översikt av bogsering företagets timme och övriga räntor och förklarar politik, till exempel om företaget är ansvarigt om fordonet skadas under bogsering eller förvaring.
Specificerad faktura

dragna fordonets ägare har rätt att få en specificerad faktura som innehåller de faktiska avgifter innan du gör betalning till ett företag för bogsering, återvinning eller förvaring-relaterade avgifter. Fakturan måste innehålla följande uppgifter: namn, adress, telefonnummer och bärare ID-nummer för den person som laddar för bogsering och lagring, namn, adress och telefonnummer av fordonets registrerade ägare eller operatör, dagen för bogsering; där fordonet bogseras från, samt en tydlig förklaring av alla avgifterna inom 72 timmar efter ett fordon som bogseras, bilens ägare
personlig egendom

. har rätt att återkräva, kostnadsfritt, all personlig egendom som fanns i fordonet vid tidpunkten för fiberkabel. Fastigheten måste inhämtas under normal kontorstid, som definieras av delstaten Kalifornien som 08:00 till 05:00 måndag till fredag, utom helgdagar.
Betalningsalternativ
< p> Om bilen bogseras, har du rätt att betala bogsering och lagring avgifter med antingen kontant eller ett giltigt kreditkort och få bilen när du visar en giltig fotolegitimation, bevis på äganderätten till fordonet, och om tillämpligt, alla nödvändiga brottsbekämpande handlingar släppa fordonet. Eller du kan också ge en annan person skriftligt tillstånd för att hämta bilen från bogsering företaget för din räkning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149960.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.