Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur kan jag kontrollera min körning Spela gratis?

Din färdregistreringen har en betydande inverkan på din försäkring kostnader och även om du kan få en försäkring. En dålig drivande post kan också hindra dig från att få ett jobb. Även om jobbet inte innebär körning, kan företagen kontrollera din post så att du inte har några utestående frågor. Medan de flesta stater kräver att du betalar för att få din körning rekord finns det några saker du kan göra för att få det gratis. Instruktioner
1

besök eller telefon din lokala avdelning av motorfordon för att ta reda på om du kan få en kopia av rapporten gratis. Alla kontor som erbjuder körkort tjänster kommer att kunna skriva ut det åt dig. Du kanske kan få en kopia gratis om du betalar böter eller citat.
2

Besök hemsidan för Institutionen för motorfordon. Vissa stater låter dig få en elektronisk kopia gratis. Informationen brukar anges under "körkort tjänster" eller något liknande. I vissa fall kan du också begära en obestyrkt kopia av din körning rekord för en mindre avgift än en bestyrkt kopia. Addera 3 p Om du är anställd som chaufför ditt företag kan vara villiga att ge dig en kopia av din drivande post. Företagen kontrollerar de drivande register över sina förare med varierande frekvens, men oftare du kör desto mer likey de ska ha en aktuell kopia.
4

Ring ditt försäkringsbolag och fråga om du kan få en kopia av din post. Försäkringsbolaget drar din körning rekord när det börjar din täckning och kan dra den regelbundet efter det. Företaget kanske kan ge dig en som nyligen drogs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149958.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.