Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur man gör en betalning för en trafik biljett i Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia polisen utfärda trafik biljetter till en mängd olika brott, bland annat kör rött ljus och stoppskyltar eller fortkörning. Mottagare av trafik biljetter måste betala böterna utfärdas mer än 30 dagar från och med dagen för utfärdandet. Om du inte betalar din trafik biljett, är en domstol planerade datumet för dig, vilket kan resultera i ytterligare påföljder. Du kan betala din biljett online, via post eller ens genom en avbetalningsplan avtal med Philadelphia Traffic Court. Instruktioner
Betala Online
1

Besök First Judicial District of Pennsylvania Trafik Court hemsida och klicka på valet titeln "erkänna sig skyldig och Betala din trafik citatet."
2 < p> Fyll i ditt namn och citatet nummer på din trafik biljett i rutorna. Skicka in dina uppgifter.
3

Ange ditt kreditkorts nummer, utgångsdatum och säkerhetskod. Ge din faktureringsadress och ange beloppet på din trafik biljett. Skicka in din betalning och skriva ut en kopia av bekräftelsen sidan.
Delbetala
4

Schemalägg en utfrågning med en Traffic Court Motion domare måndag till fredag ​​mellan 9 AM och 7 pm till begära ett avtal avbetalning för din biljett. När en avbetalning överenskommelse nås, kan du börja göra betalningar.
5

Besök First Judicial District of Pennsylvania Trafik Court hemsida och klicka på "Gör avbetalning."
6 < p> Fyll i ditt namn och din avbetalningsplan avtal numret, som finns på det pappersarbete som utfärdats till dig av den domare som beviljats ​​tillstånd för dig att göra din betalning i omgångar.
7

Ange ditt fullständiga namn , adress och dina kontokortsuppgifter. Bekräfta din betalning och överlämna den till Trafik domstolen. Skriv ut en kopia av bekräftelsen sida för din bokföring.
Betala med Mail
8

Lossa den nedre delen av din trafik citatet. Bli den och skriv om du erkänna sig skyldig eller icke skyldig.
9

Bifoga en check eller postanvisning för det totala beloppet på din trafik biljett, betalas till Philadelphia Traffic Court. Om du erkänna sig skyldig behöver du bara återförvisa det totala beloppet på din biljett. Om du inte erkänna sig skyldig, måste du betala beloppet för din stämning plus ytterligare $ 6 avgift, en hearing kommer att schemaläggas för dig att kämpa din biljett. Om du vinner och inte längre är ansvarig för biljetten, får du en återbetalning
10

Mail den nedre delen av din trafik citatet och din check till:.

Philadelphia Traffic Domstolen

800 Spring Garden St

PO Box 56301

Philadelphia, PA 19.130-6301

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149953.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.