Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur veta om du har trafik Biljetter

Om du har en trafik biljett du är omedveten om , kan du vara omdragning upp hundratals dollar i onödiga böter . Kontroll för att se om du har några utestående biljetter kräver att få en kopia av din drivande post . Du kan göra detta online eller i person . När du reda på om du har några biljetter , kan du åtgärda eventuella citat som du kan ha . Instruktioner
1

få en kopia av ditt körkort . Institutionen för motorfordon ( DMV ) hemsida kan ge dig en lista med alla trafik biljetter och påföljder på din post . En avgift krävs för att använda DMV webbplatsens sök rekord databas . Kostnaden varierar från stat till stat , men i genomsnitt runt $ 40 . Du kan också få en kopia av din körning rekord genom att gå till länet kontorist och ger en giltig ID och fylla i nödvändiga pappersarbetet .
2

Granska din drivande post för att se om det finns några biljetter som inte har betalats , eller några biljetter du inte känner igen .
3

Kontakta din lokala tingshuset eller DMV för att ta reda på hur man tar hand om eventuella obetalda biljetter på din post . Betala av alla biljetter och förseningsavgifter för att undvika framtida påföljder mot ditt körkort . Du kan också fråga om alternativa metoder för att undvika eller sänka dina böter . Ett alternativ skulle kunna närvara trafik skola . Tala med länet kontorist för alla sätt att ta hand om dina utestående trafik biljetter .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149951.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.