Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Skaffa polisrapporter i Hamilton County , Tennessee

Officers i Hamilton County , Tennessee , krävs för att slutföra en rapport för många situationer . Dessa inkluderar arresteringar , inhemska tvister , inbrott och bilolyckor . Om du är inblandad i någon av dessa situationer , kommer du vill få en kopia av polisanmälan . Ofta kommer din advokat vill granska rapporten samtidigt förbereda ditt fall för domstol . Om du är inblandad i en bilolycka , måste du lämna in en kopia av polisanmälan till ditt försäkringsbolag . Du kommer att vilja följa den rätta processen för att erhålla denna rapport från Hamilton County . Instruktioner
1

bekräftar att rapporten blev klar i Hamilton County Sheriff kansli . Det finns många brottsbekämpande organ som har jurisdiktion över Hamilton County . Om din rapport kompletteras med en extern byrå , måste du kontakta den för information om din rapport .
2

Kontakta Hamilton County sheriff kontor för att begära en kopia av din polisanmälan . Detta kan göras personligen eller per telefon . Adressen för Records division är 601 Walnut Street , Golv 1B , Chattanooga , TN , 37402 . Telefonnumret för Hamilton County sheriff kontor är 423-209-7111 . Ofta kommer det att ta en dag eller två för att behandla din begäran .
3

Plocka upp din polisanmälan personligen från sheriffens kontor när du är informerad om att det är komplett . Var beredd att visa foto -ID när du anländer för att plocka upp i rapporten .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149946.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.