Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur att klara upp Underlåtenhet att visas i Kalifornien för trafik

I Kalifornien, när en bilist inte infinner sig till en planerad domstolsförhandling om en trafikförseelse, då bilisten är föremål för ett antal påföljder, däribland böter, indragning av deras körkort och som har en arresteringsorder utfärdats mot dem. Det sättet att klara upp ett misslyckande att synas fallet är att prata med en domare vid den domstol där ärendet har utfärdats och förklara för domaren varför felet uppstod. Instruktioner
1

Få din berättelse rakt och sätta ihop det så att du kommer att plädera inför domaren. Samla all pappersarbete som kan hjälpa din sak. Om din uteblivande berodde på omständigheter utanför din kontroll, som en allvarlig sjukdom eller en försenad flygning, få skriftlig bevisning för att ge till domaren. Eller, om du inte infinna berodde en onödig omständighet, som du glömt eller helt enkelt beslutat att inte gå, skriva ett brev med en ursäkt till domstolen att ta med dig när du framträda inför en domare.
2 < p> Gå till Superior Court grenen där underlåtenhet att synas utfärdades och tala med notarietjänstgöring. Du behöver inte ett möte, precis anländer den första sak på morgonen och förklara att du vill rensa upp en underlåtenhet att synas och expediten kommer att tilldela dig till en rättssal och få något pappersarbete du kan ha. Ge expediten den ursprungliga pappersarbete, men behålla kopior för din bokföring. Gå vidare till den tilldelade rättssalen och vänta tills ditt namn kallas.
3

Plead ditt fall innan domaren när du har chansen. Förklara omständigheterna bakom att inte inställa sig, be om ursäkt och be domaren om förmånlig behandling. Om du gav någon pappersarbete till kontorist, kommer det att ha gått vidare till domaren och granskas av honom innan du har en chans att tala, så hänvisa till bevis i det som du behöver när du inlaga ditt fall.

4

Acceptera någon upplösning domaren mandat och följa hans order. När du åberopa ditt fall kommer domaren bestämma vad ditt straff kommer att bli. Beroende på lagstiftningen, är det osannolikt att du kommer att få fängelse eftersom du vände dig i, men detta är inte en säkerhet. Oavsett domaren regler, se till att du helt förstår, ställa frågor om du behöver. Sen helt och fullt följa hans instruktioner, vilket kan inkludera att betala böter eller någon annan form av ersättning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149943.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.