Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur man överklagar trafiköverträdelserna i Wisconsin

Biljetter och citeringar för trafikförseelser kan ha flera negativa effekter för den person till vilken de utfärdades. Dessa inkluderar monetära böter och poäng som läggs till individens körkort, vilket kan öka försäkringspremier under flera år. I Wisconsin du kan överklaga en trafikförseelse i domstol, även om det förvisso ingen garanti att du kommer att kunna ha möjlighet att framgångsrikt ha biljetten välte. Instruktioner
1

Bestäm dina grunder för att bestrida brott. Giltiga skäl att ifrågasätta en trafik biljett inkluderar tro att du felaktigt ålades böter eller att den tjänsteman som utfärdat kränkning gjort ett misstag i att utfärda det. Utmanande en biljett som var berättigat är i allmänhet ett slöseri med tid och ansträngning. Kontakta en advokat om du behöver hjälp att avgöra huruvida du har ett giltigt mål. Delstaten Wisconsin har en state-specifik advokat remiss-och informationstjänst som du kan kontakta genom att ringa (608) 257-4666.
2

Ordna en domstol datum för att utmana din biljett. Om det är en parkeringsbiljett, kan du behöva vänta ett visst antal dagar från utfärdandet av biljetten och sedan ringa domstolsbyggnaden att ordna en domstol datum. Övriga biljetter kan ge automatiska domstol datum som kommer att anges på biljetten. Ring domstolsbyggnaden i det län där du fått biljetten för specifik information. Addera 3

Samla alla bevis som du tror kan hjälpa dig i att utmana kränkningen. Detta kan omfatta fotografier av oläsliga eller dold trafikskyltar, en bestyrkt förklaring från din mekaniker att hastighetsmätaren inte fungerade eller något annat du tror kan vara till hjälp för att bestrida biljetten.
4

Gå till domstol och nuvarande ditt fall till domaren. Om domaren anser ert argument är giltigt, kan han avbryta eller annullera biljetten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149942.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.