Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur kan jag Lookup Tidigare trafik biljetter?

Gamla trafik biljetter kan orsaka förare ett antal problem. Om du har en gammal biljett på din post att du har misslyckats med att betala, kan det finnas en teckningsoption ut för ditt gripande. Gamla biljetter kan också hindra dig från att förnya ditt körkort. Det är viktigt att ta hand om gamla biljetter innan du betalar en betydande straff för dem. Inslagning upp gamla biljetter kan städa upp din licens, rensa ditt samvete, och minska stressen för att dras över eller tailed av en polis. Instruktioner
1

Kontakta din statens Institutionen för motorfordon kontor. State-specifik information finns med i Resurser i den här artikeln och de flesta DMV kontor kan nås per telefon.
2

Tala med telefonen representant och begära information om eventuella kvarstående biljetter på din post. Den person du pratar med kommer att kunna komma åt dessa uppgifter för dig.
3

Kontakta det lokala länet kontor som är ansvarig för din biljett. Staten DMV kontoret representant kommer att ge dig länet namn och korrekt information som krävs för att komma i kontakt med länsrätten. Tala med länsrätten anställde att hantera slutbetalning av biljetterna.
4

Betala dina gamla böter eller arbeta fram en avbetalningsplan, beroende på vilka alternativ som finns i det län där din fina utfärdades. Att få dessa avgifter tas om hand kommer att hålla dig säker på vägen och se ditt körkort förblir aktiv och lätt att förnya.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149939.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.