Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur man bygger en hastighetskontroll

hastighetskontroller tjäna syftet att fånga och biljettsystem bilister som reser över skyltad hastighet. Hastighetskontroller är också effektiva avskräckande för förare som kan frestas att skynda. Hastighetskontroller är effektiva i flera former. Vissa kräver fjärrmanövrerad utrustning, och vissa kräver flera personal. Hursomhelst, kommer du behöver juridisk befogenhet att skriva trafik biljetter och ett medel av något slag för att mäta hastigheten på förarna. Saker du behöver
radar utrustning och /eller kamera
Biljetter | Köpa Visa fler instruktioner
Bemannad hastighetskontroller
1

Dölj din polisbil med hastighetsövervakning utrustning bakom lämpligt skydd så att passerande bilister inte kommer att ha en chans att sakta ner innan deras hastighet mäts.
2

Vänta passerande bilister, och dra över dem som fortkörning.

Billiga 3

skymma andra polisbilar (i en variant av en bemannad hastighetskontroll) ytterligare väg att dra över flera bilister. Välj ett område där det är möjligt att dölja flera polisbilar. När officeren med radarutrustning klockar en speeder, kan han radio framöver till de övriga tjänstemännen och identifiera bilen så att de kan dra det över. Att arbeta tillsammans på en hastighetskontroll på detta sätt kommer att ge mer fortkörning förare som ska fångas.
Obemannade hastighetskontroller
4

Ställ in radarn och fotoutrustning för att fånga bilder av bilar i hastighetsparametrar du önskar. Som med bemannade hastighetskontroller, är det önskvärt att dölja radarutrustning i ett läge så att förarna inte kommer att ha en chans att bromsa innan deras hastighet mäts av hastighetskontroll.
5

Programmera utrustning att leverera bilder på fortkörning bilar till din e-post. Behåll alla bilder och data som bevis. Igenom bevisen.
6

Issue biljetter med post till fortkörning förare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149932.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.