Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Vad händer med min bil om någon får en DUI i den?

En första-gången körning under påverkan (DUI) Avgiften är ett vanligt förseelse, ett brott som bestraffas med mindre än ett års inspärrning. Inslag av brottet inkluderar drift av ett motordrivet fordon, på allmän väg, under påverkan av en mind-varning substans. Sådana substanser inkluderar alkohol, receptbelagda läkemedel, marijuana och andra illegala substanser. Om en förare grips på DUI misstanke, kan bilen bogseras och beslag. Fordon uppdämning

Tjugosju stater kräver en bil som kördes i samband med en DUI att beslagtas vid gripandet av föraren. Fordonet kommer att bogseras från platsen för gripandet och deponeras i beslagta mycket av de brottsbekämpande myndigheterna. Tills den lagstadgade tiden har gått, är en avgift som betalas, eller en utfrågning, kommer bilen kvar i den juridiska vårdnaden av staten. (För en förteckning över beslagta stater, se Resurser.)
Vehicle Inventory

Alla bilar beslagtas av brottsbekämpningen inventeras. Varulagret är den detaljerade sökningen och dokumentation av objekten i en bil. Varulager skyddar brottsbekämpande från krav från bilägare, och låta tjänstemän att söka efter ytterligare bevis som att bygga ett fall för åtal.
Effekt på bilägaren
< p> Även om bilen tillhör någon annan än föraren, i vissa stater, är det enligt lag omfattas av uppdämning, vilket kan vara en betydande tidsperiod. Vissa jurisdiktioner tillåter schemaläggning av utfrågningar där villkoren för förtida frigivning diskuteras och beställde. Addera För mer
Information

Lagar varierar från land till land, så det är bäst att du konsulterar lagarna i ditt område. För mer information om statlig-specifika DUI lagar, se Resurser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149925.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.