Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Försvårar trafik ett rörligt kränkning ?

Även bilister som kör för fort ofta emot trafik citat , kan de som kör långsamt nog för att hindra trafikflödet emot rörliga biljetter överträdelse trafik . Moving Brott

Statusen för en hindrande trafikförseelse varierar från stat till stat och från land till land . Enligt Texas Department of Public Safety , dock , är att hindra trafiken ett rörligt kränkning och bär punkter på ett körkort .
Law

typiska svada om hindrar trafiken kränkningar instruerar att förarna inte ska köra ett eller flera fordon vid en tillräckligt långsam hastighet för att blockera " normalt och rimligt " trafikflöde . Lagen ger typiskt undantag för dåligt väder och speciella omständigheter såsom liktåg .
Penalty

Straffet för att ha hindrat trafiken varierar från plats till plats . En typisk straff , enligt trafikförseelse Advokatbyråer , innefattar böter på mellan $ 80 och $ 150 i december 2010 , och förare som får en stämning för att ha hindrat trafiken kommer sannolikt att få poäng mot sina körkort . Förare som bidrar till en olycka genom att hindra trafiken kan få hårdare straff .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149923.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.