Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Lägga till en SR - 22 till en politik jag redan har

I vissa stater , om du har åtalats för att inte ha bilförsäkring medan fordonet hade dagens registreringsskyltar , kan du bli tvungen att ha en SR - 22 på fil . SR - 22 är ett intyg om ekonomiskt ansvar , kontrollera att du har försäkringsskydd för ditt fordon . Din försäkringsagent informerar ange om du har täckning , och meddelar tillstånd omedelbart om din politik avbryts . Du kan bli skyldig att lämna in en SR - 22 för tre år från det datum ni var debiteras . Instruktioner
1

Ring agent som hanterar din politik bilförsäkring och berätta för honom att du måste ha en SR - 22 . Han kommer att inkludera det i din politik och ge dig ett skriftligt dokument .
2

Informera din agent om varför du behöver en SR - 22 . Det kan finnas en extra avgift eller en premie ökning . I vissa fall kan försäkringsgivaren vägra att fortsätta er politik .
3

Betala några avgifter som är beroende av motorfordon avdelning för ditt tillstånd . Vissa stater , till exempel Virginia , kräva att en $ 500 avgift plus ett återinförande erläggas för dig att hålla ditt körkort och registreringsskyltar . $ 500 avgiften anses ett oförsäkrat bilister avgift , vilket gör att du kan driva ett fordon på vägarna . Även om du var oförsäkrade under en dag kan du bli ansvarig för avgiften och SR - 22 .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149922.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.