Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Lagarna för bilen tänder i Wisconsin

Wisconsin lag detaljer vad är "Street Legal" när det kommer till ljus på fordon. Generellt kräver Wisconsin State lag du behålla ljuset som kommer som standard med en bil, och den förbjuder användningen av många eftermarknaden tänds under körning. Standard Lights
Du måste ha fungerande bromsljus på baksidan av ditt fordon.

Standard tillverkarens Ljusen ska vara i gott skick. Fordonet ska ha omvänd belysning, främre och bakre blinkers, fungerande bromsljus och en belyst registreringsskylt. Din bil måste ha minst två strålkastare som syftar till att undvika bländning av andra förare och inte har nyanser eller kåpor.
Eftermarknad Lights
Du kan inte ha eftermarknads lampor på medan du kör i Wisconsin.

Du kan installera eftermarknaden ljus, eller "extra" ljus, men de måste monteras nedanför strålkastarna, direkt ljus framåt från fordonet och inte orsakar bländning för andra förare. Lagen tillåter off-road lampor som inte uppfyller dessa regler, men de får inte vara igång samtidigt som du kör på vägen.
Påföljder för brott mot lagen

Du får inte driva ett fordon på vägen i Wisconsin som är i strid med denna lag. Om du ertappas bryta mot lagen, kan du få böta upp till $ 200, beroende på statens lag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149920.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.