Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur man förstå en Colorado MVR rapport

En Colorado Motor Vehicle Report (MVR) är ett dokument som innehåller information om en förare inklusive personlig information, färdregistreringen och state-specifik licensinformation. En Colorado MVR är tillgänglig för förare och försäkringsbolag för emissionsgarantier ändamål. All information om MVR som är felaktigt måste ändras på den lokala Department of Motor Vehicles kontor. Den MVR listar även koder som märka några fällande domar eller kränkningar mot din körning post. En kopia av detta dokument kan begäras personligen på det lokala DMV kontor eller online via flera källor. Saker du behöver
Personlig information av föraren
Kontaktuppgifter till lokala DMV kontor
Dator med tillgång till Internet
Visa fler instruktioner
Förstå en Colorado MVR
1 Flera webbplatser på nätet kan hjälpa dig att komma åt din Colorado MVR.

få en kopia av din Colorado MVR antingen online eller i person på det lokala DMV kontoret. Den Colorado DMV hemsida kan hjälpa dig att få en kopia av denna post. Du kommer att krävas för att kontrollera personlig information innan denna rapport kommer att släppas till dig.
2 Descrepancies på din rapport kan påverka försäkringspremier och drivande privilegier.

Kontrollera din Colorado MVR för avvikelser i informationen. Kontrollera att ditt namn och annan personlig information är korrekt. Arbetsgivare och försäkringsbolag kan använda den information som finns på din MVR att anställa och emissionsgarantier beslut.
3 Försäkringsbolagen kräver MVRs att teckna politik för förare.

Gå Colorado DMV webbplats för en lista över koder och förklaringar. Många av koderna får inte kräva förklaringar, men det är viktigt att du förstår vad varje avsnitt i rapporten innebär. Om du inte kan hitta på nätet kod förklaring, bör du kontakta din lokala DMV kontor för information.
4 Nuvarande register kommer att presentera rätt information till berörda parter.

Skaffa en ändrad kopia av din Colorado MVR. Om någon information har ändrats, måste du kontrollera att rätt ändringar har gjorts. Det är viktigt att behålla kopior av uppdaterad information i dina personliga rekord för att presentera för arbetsgivare eller andra institutioner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149915.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.