Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur får man en MVR Från Georgia

Fordon försäkringspremier bygger till stor del på din färdregistreringen. Vissa arbetsgivare granska körning register över potentiella medarbetare. Det är viktigt att veta vad som visas på din drivande post. Delstaten Georgia ger invånarna med tre metoder för att få ett motorfordon Report (MVR). Rapporter kan beställas via Internet, per post och personligen. För en liten avgift kan du få en certifierad eller icke bestyrkt kopia av ditt MVR. Instruktioner
1

Besök Institutionen för Driver Services hemsida och begära en online lösenord. Du behöver ditt körkort nummer, födelsedatum och ett giltigt kreditkort. Avgiften för en tre-åriga historia är $ 6 och avgiften för en sju-åriga historia är $ 8. Visa, MasterCard, American Express och Discover accepteras. Lösenordet kommer att skickas till den aktuella adressen på filen. Det är inte möjligt vid denna tid, för att få ett lösenord via Internet.
2

Invänta mottagandet av lösenord via mail. Besök "Driver History Report" webbsida. Klicka på "Fortsätt". Skriv in ditt körkort nummer, födelsedatum och lösenord som skickas till dig. Klicka på "Fortsätt" och följ anvisningarna. När all information har angetts korrekt, kommer du att få en tryckbar, icke bestyrkt kopia av ditt motorfordon rapport. En avdelning för Driver Services Customer Service Center (CSC
3

Visit ) nära dig, om du behöver en bestyrkt kopia av motorfordon rapport. Korrekt identifiering såsom ett aktuellt körkort eller militärt ID krävs för att få en kopia av din bil rapporten. Kostnaden är $ 6 för en tre-årig historia och $ 8 för en sju-åriga historia. Visa och Mastercard accepteras på alla CSC platser. Vissa CSC platser accepterar American Express också.
4

Begär ett motorfordon rapport per post, om du föredrar att inte besöka en kundtjänst (CSC) eller utnyttja Internet alternativ. Skriv ut och fyll i DDS-18 formen. Inkludera betalning i form av ett personligt eller affärsmässigt check, postanvisning eller bankväxel. Avgifterna är $ 6 för en tre-årig historia och $ 8 för en sju-åriga historia. Kortbetalning accepteras också med postförfrågningar. För att betala med kreditkort, måste du skriva ut och fylla i "fullmaktsformuläret för kreditkort". Skicka in ifylld blankett (er) till Conyers, Ga-adress finns på DDS-18 formen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149911.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.