Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur att bestrida en Dallas Tollway Brott

Navigera i Dallas Tollway kan vara en obetydlig irritation till dagliga förare, men felaktiga tollway kränkningar kan snabbt lägga till upp till ett dyrt problem. Systemet länkar siffror registreringsskylt med TollTag räkenskaper, som sedan debiteras och utfärdade en faktura när balansen blir negativ. Kränkningar förekommer när ditt fordon detekteras passerar genom en grind utan TollTag. Det finns flera skäl ett brott får utfärdas till dig av misstag och bara några enkla steg att följa för att bestrida en Dallas tollway kränkning. Saker du behöver
NTTA fakturanummer
registreringsnumret
Körkort
Stödjande dokumentation, t.ex. en polisanmälan eller fordon-transfer meddelande
Visa fler instruktioner

1

Skapa ett konto på North Texas Tollway myndighetens webbplats genom att ge ditt fakturanummer och registreringsnumret. Om du inte vill skapa ett TollTag konto, ring NTTA kundtjänst på 972-818-NTTA (6882) för att bestrida en kränkning.
2

ge underlag för att säkerhetskopiera din tvist. Om bilen såldes, måste du ange köparens namn och adress, och har lämnat in ett skriftligt meddelande om överlåtelsen. Om det var leasad eller hyrd, lämna in en kopia av hyresavtalet. Stulna fordon kräver en kopia av en polisanmälan.
3

en anmälan Vehicle Transfer (Form VTR-346) om du ifrågasätter baseras på försäljningen av fordonet. Detta skyddar dig från ansvar för tull och andra avgifter även om köparen inte har lagligen överförts titeln. Anmälan skall lämnas in inom 30 dagar från försäljningen datum, inte datum för din vägtull kränkning. Du kan lämna in denna blankett på nätet genom Texas Department of Motor Vehicles eller ladda ner och maila den pappersblankett.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149910.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.