Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur man läser en parkeringsautomat

Ingen gillar att få en parkeringsbiljett, men de är en viktig inkomstkälla för många städer. Medan du kanske komma undan med olovligen din mätare med några minuter, om staden är ute efter att öka sina inkomster, parkeringsplatser officerare kunde susa i ögonblicket mätaren ut. Det bästa sättet att undvika att drabbas av extra vaksamma lapplisor är att läsa och förstå de begränsningar av din parkeringsautomat. Saker du behöver
Quarters
Visa fler instruktioner
en parkering skyltar ofta har viktig information som inte finns på mätaren.

Kontrollera skyltar runt din parkeringsplats. Bara för att en plats har en mätare betyder inte alltid att du kan parkera där. Förutom tider när parkering är förbjuden, kommer parkering tecken har ofta information som du inte kan hitta på parkeringsautomat, till exempel när mätarna börjar springa på morgonen eller vid parkering blir fri på kvällen.
2 Double meter gör det enkelt att hitta rätt mätare för din plats.

Leta rätt mätare för din parkeringsplats. Om det finns en individuell mätare för varje plats, titta på passagerarsidan framför din bil. Om det finns dubbla meter - två meter gick tillsammans på en pol som varje tjänst en annan parkeringsplats - din mätare kan vara bakom dig
3 Vissa mätare visa information tydligt nära myntinkast..

utseende på framsidan av mätaren för tidsfristen information. Många parkeringsplatser endast kan upptas av samma bil med en viss tid - ofta en eller två timmar - även om du håller mata mätaren. Hitta tidsfristen innan du lämnar din bil.
4

Identifiera priset per minut, eller per femton minuters blocket. Om denna information inte finns på framsidan av mätaren, titta inuti glaset där minuters räknare ligger. Relevant information som kan skrivas ut på den platta delen på den inre, uppåt. Bestäm hur länge du planerar att vara parkerad och tillsätt rätt antal mynt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149906.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.