Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur ta reda på varför ett tillstånd tillfälligt i Maryland

Körning är en av de aktiviteter som de flesta av oss måste göra på en daglig basis. Huruvida vi kommer att arbeta, ta barnen till skolan, sport eller balett lektioner, är chansen att bilkörning är en del av ditt dagliga liv. Om du förlorar din licens i Maryland, kan du ta reda på varför din licens återkallas. Maryland har två typer av upphängningar: a punkter fjädring och en standard suspension. En poäng suspension händer när din licens har samlat antalet svagheten poäng som krävs för att upphäva det. En standard suspension är liknande men avser körning med droger eller alkohol i ditt system. Instruktioner
1

Kontrollera din licens status i Maryland genom att begära en färdregistreringen rapport nätet. Denna rapport kommer att berätta om din licens är för närvarande giltigt eller under suspension. Rapporten visar att antalet poäng som har ackumulerats mot din licens och anledningen till dem. Att begära att rapporten på nätet, gå till dmv.org att slutföra "Driving Check Spela själv" (se Resurser) avsnitt genom att fylla i obligatoriska fält för din första och sista namn och licensnummer. När du skickar in informationen, kommer en skärmbild för bekräftelse, vid vilken tidpunkt du anger din kreditkortsinformation för att betala $ 12 avgift för tjänsten.
2

Besök din lokala Maryland Motor Vehicle Administration kontor för att begära en kopia av ditt körkort historia. Begäran görs direkt vid servicedisken med Maryland Motor Vehicle personal. Du kommer att behöva ta in ditt körkort som legitimation. Kostnaden för denna tjänst är detsamma som på nätet, $ 12, men det kan betalas med kontanter, kreditkort eller med check.
3

Be att få tala med en handläggare på Maryland Motor Vehicle Administration kontor för att se orsaken till din licens fjädring. Din licens kommer att avbrytas om du får 12 poäng i varje två-årscykel. MVA att sändas ut när du når vissa poäng trösklar. Vid tre följande fyra punkter kommer MVA skicka ut en "head-up" skriftligt meddelande. På fem till sju poäng, kommer MVA skicka ett meddelande, insisterar du registrerar dig för en "Points System Conference" eller de kan kräva dig att delta i en "Program Driver Improvement." Det finns vissa brott som automatiskt kommer att generera en licens fjädring. Dessa "Körning under påverkan av droger eller alkohol," "Driving While försämras av droger eller alkohol," "Olaglig användning av ditt körkort" och "låna eller låna ett körkort."

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149903.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.