Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur får man en begränsad licens i Kalifornien

California State fordon koden kan bilister vars tillstånd har dragits in för att få ett begränsat körkort under vissa omständigheter. Den begränsade licensen tillåter bilisten att köra själv och passagerare till och från arbetet, liksom på jobbet, kör ett beroende till och från skolan, och kör själv eller en familjemedlem ---- såsom make eller barn - - till och från läkarbesök. Instruktioner
1

Skaffa ansökningsblankett för en begränsad licens från DMV och fyll i den. Den ena sidan formen har sex avsnitt som ska fyllas i, inklusive ditt namn, adress, körkort nummer, och orsaken eller orsakerna till din ansökan.
P Om du ansöker om en begränsning för att driva en liten till och från skolan, har skolans rektor att underteckna blanketten och intygar att ingen skolskjuts eller kollektivtrafik är tillgänglig mellan den sökandes bostad och skola.
p Om ansöker om en medicinsk behandling begränsning, måste du auktorisera din läkare eller sjukhus för att frigöra dina relevanta journaler till DMV.
2

tillbaka blanketten till din lokala DMV fältkontor. Om du plockat upp formuläret i personen, returnera den till kontoret som du köpte den från. Om du ladda ner blanketten från DMV: s hemsida, kolla hemsidan för att hitta den DMV fältet närmaste kontor och boka tid för att returnera formuläret. Addera 3

Betala alla tillämpliga avgifter. En $ 250 straffavgift beror i sin helhet när du återvänder den begränsade licensansökan, såvida du kommer bara att köra din arbetsgivares fordon under din anställning. En licens reissue avgift kan också bero på i vissa fall.
4

fil en California försäkringsbevis certifikat med DMV vid eller nära den tid du skickar din begränsade licensansökan. Den DMV kräver att du hålla certifikatet på filen för fyra år från den dag då din licens fjädring.

Du är inte skyldig att lämna ett bevis på försäkringsbevis om du bara ska köra en icke- nyttofordon som registreras inte i ditt namn när du är på jobbet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149901.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.