Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur kan jag få ett rörligt kränkning Ticket Avskedad?

Flytta kränkningar hänvisar till lagar bryts medan ditt fordon var i rörelse. Vanliga exempel på rörliga kränkningar inkluderar fortkörning, olagliga svängar och kör rött ljus. Om du erkänna sig skyldig till ett rörligt kränkning och betala avgiften, kommer övertygelsen noteras på din DMV rekord, vilket kan påverka dina försäkringskostnader. Fighting en biljett kan leda till avsked om du har ett fast mål och dokumentera det ordentligt i din domstol presentation. Instruktioner
1

Interagera med en polis civilrättsligt och rimligt när du tar emot din biljett. Agera artigt men inte erkänna några trafikförseelser. Om en tjänsteman frågar, "Varför tror du att jag drog dig över?" säga att du inte vet.
2

Läs biljetten noggrant. Slå upp den exakta kränkning på nätet för att avgöra om du kan hävda att du inte är skyldig. Addera 3

Mail domstolen i ditt område en kopia av din biljett märkt med din invändning om "Not Guilty . " Inkludera en begäran om en deposition från officer som gav dig en biljett. Om tjänstemannen inte skriva en deposition, kommer biljetten ogillas. Rätt adress för att skicka din invändning ska skrivas på baksidan av biljetten.
4

Undersök avsättning för någon svaghet, såsom inkonsekventa uttalanden. Förbered några rapporter för dina argument. Om möjligt, utarbeta uttalanden med bevis. Bevis kan omfatta vittnesuppgifter eller scheman över händelsen.
5

Anländer tidigt på din domstol datum. Om den tjänsteman som gav dig en biljett inte dyker upp, kan du argumentera ditt fall ska ogillas. Om tjänstemannen dyker upp, kan du argumentera fortfarande ditt fall. För att förbättra dina chanser att uppsägning, presentera ett intelligent argument med solida bevis som backar upp ditt påstående.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149900.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.