Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Kan ett foto radar Läs Plates motorcykelkörkort ?

De brottsbekämpande myndigheterna över hela nationen och Europa använder foto kameror radar trafik att fånga speeders utan att spilla arbetskraft . Istället är förarna postade sina biljetter och sedan visa upp för domstolen . Funktion

Kamerorna är kopplade till en dator och en radar . När en bil eller motorcykel passerar , kontrollerar radarn hastigheten och datorn talar om för kameran att ta en bild . Kameran tar bilder på både registreringsskylten och förarens ansikte .
Överväganden

Medan kamerorna kan ta bilder av motorcyklar plattor och drivrutiner , gör de inte alltid komma ut tydligt . Väder , luftkvalitet och annan trafik kan orsaka plattorna ska skymmas . Eftersom motorcykel registreringsskyltar är mindre, det finns en ökad sannolikhet för döljer, men det kan inte garanteras. Dessutom kan ansikten helmeted förare inte ses av bilderna , vilket ger dem ytterligare grund för uppsägning i domstol .
Typer

Radar kameror används inte bara för fortkörning . De kan också användas för att fånga människor som ignorerar automatiserade vägtullar . I Illinois , kan människor gå igenom vägtullar som använder en elektronisk apparat och undvika att stoppa att betala . Om du inte har ett pass och gå igenom det körfält , tar en kamera din bild och skickar dig en biljett säger åt dig att betala vägtull .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149899.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.