Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Typer av Fortkörning Radar Används av Maryland

I Maryland, till polisens användning radar och andra metoder bestämma fordonets hastighet för att genomdriva hastighetsgränser. Anmälande den drivande allmänheten om sin avsikt att genomdriva hastighetsgränser under en semester helgen, utfärdade Marylandtillståndpolisen ett pressmeddelande som säger, "Troopers kommer att vara ute i märkta och omärkta polisbilar arbetar radar, VASCAR och laser hastighetsövervakning statewide." Radar

Den vanligaste typen av polisens radar använder mikrovågor och en vetenskaplig princip, dopplereffekt, för att mäta ett fordons hastighet. En polis radar enhet, till exempel en radar pistol, sänder mikrovågor mot ett fordon på en viss frekvens i X, K eller Ka-bandet. När mikrovågorna studsar fordonet, de kommer tillbaka vid en annan frekvens, och polisen radarenheten använder denna skillnad för att beräkna fordonets hastighet. Om polisen radar enhet rör sig, använder den frekvensen retur mikrovågsugn från ett fast föremål, t.ex. vägen eller en vägskylt, snarare än den ursprungliga frekvensen, för att beräkna fordonets hastighet.
Foto Radar

Foto radar använder en monterad enhet polisens radar och en kamera. Den radaranordning mäter hastigheten på varje fordon som närmar sig. Om ett fordons hastighet överskrider en viss gräns, tar kameran en bild av bilens registreringsskylt och stämplar datum, tid och plats för brottet på bilden. Polisen maila sedan bilden och en fortkörningsböter till fordonets registrerade ägare.
Lidar

Polisen lidar använder en laser för att skicka ljus-vågpulser i infraröda området i riktning mot ett fordon. När ljusvågor reflekteras fordonet och retur, beräknar lidar enheten fordonets hastighet baserat på den tid pulsen från början att återvända. Till skillnad från radar, lidar kan isolera ett enda fordon i ett kluster av fordon för att bestämma dess hastighet. Addera VASCAR

Istället för att använda radio eller vågor ljus, sysselsätter VASCAR ett stoppur och en dator för att bestämma fordonets hastighet. En polisman mäter avståndet mellan två fasta föremål och dokument med stoppuret i samma ögonblick som bilen passerar varje objekt. Datorn beräknar sedan fordonets hastighet genom att dividera den kända avståndet med den tid det tog för fordonet att passera denna sträcka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149898.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.