Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Kan de Tow min bil om det finns ett handikapp klistermärke på det ?

Funktionshindrade förare är berättigade att ha speciella dekaler eller skyltar som placeras på eller i sina fordon . Detta gör att andra förare samt brottsbekämpningen , vet att ägaren av fordonet har speciella privilegier när det gäller parkering . Men precis som alla andra förare , måste de med handikapp lyder också lagen . Handikapparkering

Vanligtvis kan en bil med en handikappad klistermärke eller plakat inte bogseras om den är parkerad i en handikappad parkeringsplats . Hela syftet med en sådan identifikation är att låta andra veta att föraren har ett funktionshinder som gör promenader längre sträckor ( t.ex. till och från skyltfönster ) svårt , om inte omöjligt .
Tidsplan

Men det är fullt möjligt för en biljett som ska utfärdas , eller en bil för att kunna bogseras , även om ägaren har en handikappad klistermärke . Till exempel, om parkering i området är begränsad till ett visst antal timmar , eller en viss tid på dagen , är handikappade förare förväntas följa dessa regler precis som alla andra förare .

olaglig parkering

Slutligen , det finns platser som är olagligt att parkera oavsett vad orsaken . Till exempel , parkering framför en brandpost , dubbel - parkering på gatan , eller i en bogserlina away zon är olagliga som en fråga om allmän säkerhet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149893.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.