Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur du kontrollerar om biljetter på mitt körkort

Trafik biljetter på din drivande post kan öka din försäkring priser, potentiellt kostar dig en massa pengar. Men stannar biljetter inte på din post för evigt, och kommer så småningom att försvinna med tiden. När ditt rekord blir ren igen, kan du vara berättigad till en minskning av försäkringspremier. Försäkringsbolagen inte kan ge dig denna minskning automatiskt, så det kan vara upp till dig att ta reda på om du har biljetter på din licens och begära nedsättning. Denna information kan erhållas enbart genom att begära en kopia av din drivande post. Instruktioner
1

Gå online och besöka din statens Institutionen för motorfordon webbplats (se referens). Ditt tillstånd kan kalla det något annat, men funktionen är fortfarande densamma. Leta efter "Onlinetjänster" eller "förarens rekord." Du är ytterst letar efter ett sätt att be din online drivande post, vilket gör förvärvet betydligt enklare. De flesta stater tillhandahåller sådana tjänster, även om vissa inte. Om de inte gör det, kan det finnas information om hur man skickar in en ansökan.
2

Hämta en drivande formulär rekord begäran, och fyll i den. Skicka det, tillsammans med erforderlig betalning, till den adress som beskrivs på webbplatsen. Om de inte tillåter mail-in förfrågningar, kanske du måste besöka personligen. ". Hitta platser" Addera 3

leta efter en webbplats funktion liknar De kan också lista de tjänster som tillhandahålls på varje plats. Gå till närmaste fysiska plats som ger körning poster, och begära en drivande rekord i personen.
4

Titta på din körning rekord för trafik förtecknas biljetter. Vissa listor kan också innehålla äldre biljetter som inte tekniskt räknas mot dig. Du kan be företrädaren hur att skilja mellan de två. Du kanske vill kontakta ditt försäkringsbolag och be om dess protokoll för att hantera äldre biljetter. Några bortse från dem, men andra kan räkna även de som inte längre räknas mot din licens.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149891.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.