Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Neonljus Lagar i Florida

Neon ljus placerade som varselljus runt den nedre kanten av en bil och runt registreringsskyltar blir allt mer populärt över hela nationen. Inte varje stat omfamnar denna nya fordonstrafik stil uttalande men och Florida är en av dem. Florida har satt lagar om vilken typ av fordonstrafik belysning är tillåten för personbilar och utryckningsfordon. Färger

Delstaten Florida tillåter inte något annat fordon än räddningspersonal att blinka rött, blått eller vitt ljus. Cars ägare som vill prova alternativa neon belysning på sitt fordon måste undvika dessa färger. Även om inte blinkar på bilen, kunde föraren fortfarande åberopas med ett icke rörligt trafikförseelse enligt Florida 316.2397 staty.
License Plate Neon

I ett försök att undgå lagen, får vissa förare försöker lägga neon belysning runt registreringsskylten på sin bil. Enligt Orlando polisavdelningen belysning runt registreringsskylt för ett fordon är olagligt eftersom det kan distrahera andra förare genom att göra bilen verkar vara mötande. Förare som ses med neon accentbelysning runt deras registreringsskylt kommer att hänvisas till en noncriminal trafikförseelse.
Godkännande

Drivrutiner kan begära att ett godkännande av accent belysning genom att ta sin bil till den lokala polisen för att få sin belysning omdömet. Om belysningen är godkänd och bedöms Street Legal från den lokala polisen att ägaren kommer att tillhandahållas dokumentation som anger att belysningen godkändes. Om belysningen inte är godkänd ägaren kommer att utfärdas en "Fix It" biljett och får en rimlig tid att ta bort belysningen.
Exception

är ett undantag från Florida State lagen om neon belysning på fordon. Om bilen används för show ändamål neon belysning är tillåten. Dock måste neon belysning har förmågan att vara avstängd när bilen körs på allmänna vägar. Klassiska bilar som visas på bilen visar eller inte köras på allmän Floridas vägar kan ha neon varselljus och accenter runt registreringsskylten. Lagen om färgen fortfarande i kraft men. Rött, blått och vitt ljus --- blinkar eller är inte --- är förbjuden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149887.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.