Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Rigg ett träd Strap för sänkning

En terränggående fordon tar dig djupt in i vildmarken för att uppleva naturen på dess finaste. När du är långt från civilisationen, är det viktigt att förstå hur man hämtar ett fastnat fordon. En teknik är att använda en vinsch för att dra eller sänka fordonet från dess plats. Inte alla vinschar är utformade för att sänka bilen, så konsultera instruktionsboken för din vinsch innan denna uppgift. Fastsättning ett träd rem för att sänka är detsamma som att dra i fordonet. Saker du behöver
Skinnhandskar
Tree rem
D-bygel
Moving filt
Visa fler instruktioner
1

Sätt på läderhandskar att skydda händerna.
2

Välj ett träd på toppen av backen som har en tjock stam och är vid liv. Som en allmän regel, den högre trädet, den djupare rötter, desto starkare fästpunkten.
3

Wrap trädet remmen runt botten av stammen så nära marken som möjligt. Se till att bandet är platt runt trädet utan några vändningar.
4

Anslut de två ändarna av remmen tillsammans med en D-schackel. Dessa fungerar genom att lossa stiftet, moturs. Sätt in båda ändarna av remmen i bygel och säkert på plats genom att dra åt bygeln s stiftet.
5

Placera bilens vinschen i neutralläge och dra vinsch kabel ut med händerna. Dra kabeln mot trädet remmen.
6

Hook vinschen på änden av D-bygel och placera en rörlig filt på mitten av linan. Filten absorberar energi om kabeln bromsar, minskar sannolikheten för en skada.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149601.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.