Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur får man ett körkort återinföras Tennessee

Om din Tennessee körkort har återkallats eller upphävts, finns det en chans att du kan ha möjlighet att återställa den, allt beroende på varför din licens tillfälligt eller återkallas liksom du förmåga att uppfylla de villkor som har fastställts för dig av Tennessee Department of Safety. I vissa fall kanske du inte berättigad att återinföra din licens förrän en viss tid har gått eller din har avslutat program som krävs av staten. Saker du behöver
Födelsedag
Körkort
Social Security Number
Aktuellt postadress
Telefonnummer dagtid
pengar att betala avgifter
Visa mer Instruktioner
1

Kontakta Tennessee Department of Safety för att avgöra om du är berättigad att få din licens återinföras och vilka villkor som du måste uppfylla för att göra detta. Kontakta Tennessee Institutionen för säkerhet genom att maila FinResp.Safety @ tn.gov., Ringa 615-741-3954 eller 866-903-7357, besöker webbplatsen för att återinföra din licens (se Resurser) eller besöka din närmaste lokala Driver Center License service .
2

Ge Institutionen för Säkerhet med ditt personnummer information, inklusive ditt födelsedatum, körkort nummer, personnummer, aktuell postadress och telefonnummer dagtid. Institutionen för säkerhet kommer att använda din information för att avgöra din rätt till återanställning och informera dig om eventuella krav som du behöver för att slutföra innan återinföra din licens. Addera 3

Slutför eventuella klasser eller krav från försäkringsbolag att staten kräver att du till slut eller skaffa innan återinföra din licens, såsom förarens skolan, erhålla särskild hög risk försäkring eller betala ett visst bötesbelopp. Efter avslutad krav, kommer du att utfärdas bevis för att klasser eller kvitton för dina betalningar. Ge bevis om överensstämmelse till staten genom att lämna de begärda pappersarbete och blanketter till Institutionen för säkerhet.
4

Betala alla återanställning avgifter antingen på nätet (se Resurser) eller på en lokal Körkort servicecenter. Återinför avgifter är inte samma sak som de böter man kan ha utfärdats för dina trafikbrott. Vänta för staten att officiellt bearbeta din information och återställa ditt körkort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149596.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.