Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man håller Framhjul från Spinning

Att få en bil som fastnat i snön, kan lera, sand eller is vara frustrerande och dyrt. När däcken inte kan få dragkraft, snurra de ständigt, gräva fordonet i djupare och tar dig ingenstans. Det kan också vara farligt och skadligt. Ingen får befinna sig bakom ett fordon försöker driva med däcken snabbt snurrande, eftersom de kan explodera. Dessutom kan alltför stora däck spinning orsaka skador på olika delar av fordonet. Aldrig gå över 35 mph på hastighetsmätaren när snurra på plats och alltid bära ett kit bil nödsituation. Om ditt fordon inte fastna, kan några tips hjälper dig att få ut på ett säkert sätt. Saker du behöver
Shovel
Traction Rocks matta
eller kvistar
Visa fler instruktioner
1

Räta ut däcken och accelerera långsamt medan gunga bilen fram och tillbaka. Detta görs genom att flytta från enhet att vända, fram och tillbaka hela tiden samtidigt som du försiktigt trycker på gasen. Om däcken börjar snurra, stopp och vrid hjulen annan riktning innan du försöker igen. Försök åtta till tio gånger.
2

Använd dig-och-fyllning tillvägagångssätt när fastnat i snö eller lera. Gräv ett djupt bana några meter lång för hjulen. Om det inte finns någon spade tillgänglig, använda allt som är praktiskt, till exempel en navkapsel, en träbit, en kopp. Om fordonet inte är kapade upp, komma så nära i däcken som möjligt samtidigt som sprider ner ett material för att hjälpa till att få dragkraft. Prova trädgrenar, träplankor, stenar eller grus. Försöka gunga strategi igen.
3

Lägg ner något för att få dragkraft, såsom sand, kattsand, en dragkraft matta eller golvmattor från fordonet när det finns is. Tanken är att hjälpa däcken vinna greppet. Sprid materialet flera meter framför och bakom hjulen. Om bilen kan pallas upp, göra det och sedan lägga mer av ämnet under däcken. Gå tillbaka till gunga bilen långsamt, känsla för däcken att greppa.
4

Fyll i runt dina hjul med små föremål, såsom stenar, kvistar eller bitar av kläder för dragkraft om du har fastnat i sand. Det kan också hjälpa att låta lite luft ur däcken (går minst 10 pounds), men de måste fyllas på när fordonet inte längre fastnar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149591.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.