Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kör med en madrass på taket

Oavsett om du flyttar till ett nytt hem eller att föra en madrass hem från affären, kan utsikterna vara en svår uppgift utan hjälp av en stor lastbil eller flyttlass. Även om det är svårt, kan en madrass på ett säkert sätt skall transporteras med en mindre bil genom att fästa den till taket, men du bör vidta säkerhetsåtgärder för att säkerställa att inga missöden inträffar som kan äventyra dig eller dina kolleger drivrutiner. Saker du behöver
plast madrass väska eller tarp
Rope (ej elastiskt)
Visa fler instruktioner
1

täcka din madrass i en plastfolie eller täcker (t.ex. en tarp) innan du försöker koppla den till din biltaket. Om din madrass just har köpt, det kommer sannolikt i en plast madrass påse eller låda. Detta hjälper till att skydda madrassen från dåligt väder samt smuts och skräp som det kommer i kontakt med på din bil och under enheten.
2

Lay rutan fjädrarna platt ovanpå bilen och placera madrassen ovanpå det. Kontrollera att madrassen är jämnt uppradade i mitten av bilen, så det är mindre chans att det kommer att glida av på ena eller andra sidan. Addera 3

Öppna alla av bilens fönster utom för förardörren. När du har säkrat repet runt madrassen, kommer dörrarna inte kan öppnas förrän du har nått din slutdestination.
4

Fäst bunten till din bil med en lång tågända. Du kan också använda nylon spärrkonsol remmar (finns på att flytta och bilaffärer leverans) för att rädda dig från att knyta knutar. Om din bil redan har ett rack på plats, helt enkelt fästa repen till det. Om det inte finns någon rack, loop repen genom den öppna bilrutor (passagerar-och bak) och upp och över madrass att tillhandahålla spärrpunkter för tryck vid flera ställen på en madrass. Börja med att loopa genom bakdörrarna och passera repet tillbaka till passagerardörren för att ge en säkrare, korsvis. Knyt därefter en ordentlig knut när du är klar säkra madrassen.
5

Använd någon extra rep eller slips på nya bitar att ytterligare säkra madrass om det inte känns stabil. Säkra en tågända från madrassen till både främre och bakre stötfångare. Var noga med att placera den här repet så att det inte blockerar din synlighet vid körning.
6

Kör försiktigt och långsamt med madrass ovanpå din bil för att minimera mängden skift under transport. Det kommer att finnas en luft avdrift under madrasser lyfta upp dem, speciellt när man kör fort på motorvägen, så det är bäst att ta långsammare småvägar om möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149590.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.