Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Rig en oversize Load

Laddar en släpvagn eller ett takräcke med en stor mängd gods är ett jobb du vill göra rätt. En osäkrad last kan bli en dödlig projektil på vägen om din rigg misslyckas. Nyckeln till säkerhet är att positionera lasten och vara överflödig i ditt band. Detta garanterar att om en rem misslyckas det finns flera andra anslutningar för att hålla lasten fäst vid släpvagnen. Välj remmar som är klassade för lastens vikt att se till att de inte går sönder under stress. Saker du behöver
remmar Cargo vinsch
Visa fler instruktioner
1

Placera lasten tyngdpunkt så att det är något framför släpets axlar. Detta gäller downforce på släpets koppling till fordonet, hjälper till att hålla dem ansluten.
2

Hook första bandet på sidan av vagnen i mitten av lasten. Haka fast den andra änden av remmen till den andra sidan av släpvagnen. Vinscha remmen ordentligt, med vinschning mekanismen.
3

Installera remmar på ett liknande sätt var och en till två meter längs hela lasten. Använd så många band som möjligt. Vinsch alla banden mycket tätt.
4

Anslut två remmar som löper från framsidan till baksidan av transporten om det finns någon oro lasten kan flyttas framåt eller bakåt.
5

Dubbelkolla varje remmen anslutningar till släpet och dess täthet för att säkerställa att lasten stannar på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149589.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.