Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Inte Hit Curb Även fickparkering

Goda nyheter: Mathemeticians har anpassat Pythagoras sats för att förklara alla detaljer i framgångsrika fickparkering. Det visade sig att det är all geometri. Naturligtvis hade Pythagoras aldrig skohorn ett land yacht i ett trångt utrymme och samtidigt försvåra ett körfält i horn-skrällande downtown förare vid rusningstid. Så låt oss lämna de höga formler för avsnittet "Resurser" och koncentrera mig på verkliga Hur. Denna metod har funnits sedan innan tiden för standard-utrustning servostyrning, när förarna hade verkligen rough det. Genomförs korrekt, kommer det att få dig till någon lämplig storlek parkeringsplats och sätta din bil ungefär sex inches från trottoarkanten. Instruktioner
1

Välj en parkeringsplats stor nog att passa din bil. Utrymmet bör vara minst fyra till sex meter längre än bilen. Erfarenheten visar att önsketänkande ofta fördunklar beslutsprocessen, särskilt när det finns tid kvar på parkeringsmätaren.
2

Dra upp även med framförvarande fordon av utrymmet, ungefär två meter ifrån det , och stopp. Slå på blinkers för att varna förare bakom dig.
3

kolla över båda axlarna för fotgängare och mötande trafik.
4

Tillbaka upp långsamt och omedelbart stänga din ratten hårt i riktning mot trottoarkanten. Titta på din backspegel som du säkerhetskopierar, inte dina sidospeglar. Håll koll på fotgängare och trafik.
5

fortsätta säkerhetskopiera tills dina framhjulen är även med den bakre stötfångaren på bilen i utrymmet framför dig. Skär ratten kraftigt i motsatt riktning, vilket gör att du rensar den bakre stötfångaren på bilen framför dig som du säkerhetskopierar. Titta på din backspegel och stoppa uppbackning innan stöta bilen bakom dig.
6

Räta dina hjul ut helt och dra fram till mitten av bilen i parkeringsplats. Lämna tillräckligt med utrymme för fordonen framför och bakom dig för att lämna sina platser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149588.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.