Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur du säkerhetskopierar en tankbil Into en uppfart

Stora tankbilar haul vätskor eller komprimerade gaser. Dessa specialiserade lastbilar kommer i små, medelstora och trailer-storlek modeller. Vätskan i tankarna ger extra tyngd till riggen och påverkar hur bilen hanterar. Säkerhetskopiera en tankbil upp i en uppfart kräver en hel del uppmärksamhet och precision, som ett felaktigt drag kan betyda katastrof. Ta din tid, gör mikro-justeringar och parkera lastbilen precis där du vill att det ska vara. Instruktioner
1

Dra fram till parkeringen, bor framför den och vinkelrät. Rikta lastbilens huv till cirka 45 grader till parkeringen. Sätt trucken i backen och lyssna för högt "pip-pip" för att garantera säker uppbackning och körning.
2

Justera backspeglar och sidospeglar så du har hela skalan av åsikter från trucken. Addera 3

Placera trucken till lägsta möjliga växel när man rör sig framåt för att styra hastigheten. Håll din högra fot lätt på bromsen när du placerar lastbilen i backen.
4

Vrid ratten i motsatt riktning du vill att lastbilen ska gå när du backar. Knacka bromsarna att hålla hastighet under 2 mph. Eftersom lastbilen går för långt åt vänster eller höger, gör mikro-justeringar på ratten för att kompensera för den riktade drift.
5

Ta trucken parallell till parkeringen med ryggen tanken redan på uppfarten.
6

Tryck bromsen flera gånger, låter lastbilen tum tillbaka längre på uppfarten. Om du är osäker på avstånd på grund av döda vinklar i speglarna, placera lastbilen i "Park", som i nödbromsen, hoppa ut och kontrollera avståndet.
7

Vrid lastbil och dra åt nödbromsen när du är i önskad position.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149583.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.