Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man Haul en motorcykel eller ATV Med en femte-Wheel Trailer

A vändskivans släpvagn är liknar någon last trailer förutom att det är fäst vid dragfordonet i ett läge ovanför drivhjulen. Denna typ av släpvagn används ofta för större flak, sluten häst, last och släp camping. Säkra och ATV eller motorcykel till ett femte hjul vagnen är detsamma som släpvagn. Att se den är fäst på flera platser, i en metod som begränsar dess rörelse är viktigt för en säker resa. Saker du behöver
Ratchet remmar
Soft ögleband
Motorcykel hjulkloss
Trä skruvar
Drill
Visa fler instruktioner
Trailer ATV

1

Kör ATV upp på femte hjulet släpvagn med sina lastningsramper. Center för ATV i mitten av trailern över axlarna. Engagera ATV parkeringsbromsen med styret kontrollerna.
2

Fäst ett spännband till den främre högra ramen i ATV genom att haka på. Kör bandet till en dragkrok placerad till höger och framför ATV. Spänn remmen tills den sitter ordentligt. Säkra annan spännbandet på ett liknande sätt till den främre vänster på ATV.
3

Fäst ett spännband på baksidan höger om ATV och fäst den till släpet bakom och till höger på ATV. Upprepa detta steg för att fästa en annan rem på baksidan till vänster på ATV.
4

Spänn varje spännband tills de är alla mycket snäva. Dubbelkolla bandet anslutningarna till släpet för att säkerställa att de är alla väl säkrad.
Trailer Motorcykel
5

Installera motorcykeln hjulkloss mitt på sängen av påhängningshöjder trailern precis framför släpets axlar. Detta görs genom att fästa den med träskruvar genom monteringshålen. Motorcykeln
6

Drive upp på sängen av trailern tills dess framhjul är placerad i mitten av hjulet chock.

7

Wrap mjuka ögleband på varje sida av styret och på båda sidor av den bakre upphängningen. Banden ska fästas på runda metallrör av barerna och ram. Ett spännband till fronten
8

Hook vänster mjuk slinga och fäst den på trailern så som drar cykeln framåt in hjulklossindikatorn och vid sidan av cykeln det är fäst. Säkra annan rem på andra sidan av styret på ett liknande sätt.
9

Säkert två ratchet remmar också de bakre mjuka öglebanden och fäst dem i släpvagnen så att de drar cykeln ner och den sida de är på. Dra åt alla remmar så de är mycket snäva och dubbelkolla varje anslutning för att säkerställa att den är säkrad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149582.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.