Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Oregon statliga lagar för en Tow Dolly

En tåga dolly används typiskt för att bära en personbil eller lastbil bakom ett större fordon. Den dolly används för att livet bilens framhjul utanför trottoaren så att den kan dras av ett annat fordon på vägbanan. Använda en bogsera dolly i delstaten Oregon kräver att du förstår statens detaljerna regler för att försäkra er är verksamma inom lokala lagar. Lyktor och reflexer

Alla trailers i Oregon kräver ett visst antal och ljusfärg. På baksidan av varje trailer, måste du ha två röda baklyktor och reflexer, två röda trafikljus, två röda eller gula blinkers signal och ett vitt ljus som belyser registreringsskylt. För en fiberkabel dolly, innebär detta med magnetiska lampor installerade på baksidan av bilens bogseras än uppfyller dessa krav.
Större Trailer Krav

släpvagnar som är bredare än 80 inches och mindre än 30 meter långa måste ha extra belysning. Tre röda positionsljus på mitten bak på släpvagnen och röda och gula lampor positionsljus längs sidorna. Om släpvagnen och dragfordonet är över 8000 pounds eller längre än 30 meter, måste den ha röda clearance lampor installeras på framsidan och baksidan toppen av dragfordonet.
Bromsar

Oregon lagar kräver inte släpvagnsbromsar för någon vikt bogsera fordon. Det betyder dock ha stoppa krav som måste uppfyllas. Varje fordon med eller utan släp måste sluta, från 20 miles per timme, i enlighet med 25 meter, om dess bruttovikt är under 8,000 pounds. Om fordonet och släpvagnsvikten överstiger denna mängd, skall det sluta i 35 fot från 20 mph.
Andra lagar

Alla fordon kan endast bogsera en släpvagn eller en fiberkabel dolly åt gången. Den bogsera dolly och fordon är begränsad till 8 fot, 6 inches bred, 14 meter i höjd och 40 meter i längd. Dragfordonet Speglar måste ha fri sikt 200 meter vägen bakom fordonet. De bogsera dolly hjul måste ha fendrar och vakter lera som sträcker sig över däcket minst 10 inches från marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149554.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.