Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur får Spindlar ur bilen

Det finns inget riktigt lika skrämmande som att slå den öppna vägen och plötsligt upptäcka en spindel som hänger från din solskyddet. Spindlar som finner sin väg in i ditt fordon kan lära sig att kalla platsen hem, vilket kan leda till en del överraskande och farliga upplevelser under körning. Du kan bli av med spindlar i bilen genom ett antal metoder, beroende på den specifika karaktären hos din spindel problem och din rädsla för spindlar. Du kan behöva använda en kombination av metoder för att helt lösa problemet. Instruktioner
1

Hindra spindlar från att komma i bilen i första hand genom att alltid hålla dina fönster stängda när du parkerar utanför. De flesta spindlar vandra in i bilar av misstag.
2

Lämna din bil parkerad i solskenet. Som regel, spindlar är inte fans av extrema temperaturer, vilket innebär att din oönskade passagerare får lämna när miljön blir för varm.
3

Ta din bil till en själv-tvätt anläggning och rengör den noggrant. Ta bort golvmattor, kolla bakom visir, och vakuum varje spindel och spindelnät du hittar. Ofta en enkel rengöring är allt som behövs för att bli av med spindlar.
4

Täta fönstren i bilen och placera en bugg fumigator på golvet. Stäng dörrarna och låta desinfektören att bomba din bil, dödar eventuella buggar inuti. Gör en grundlig rengöring efter denna åtgärd, och lämna bilen för att vädra ut med fönstren öppna för ett par timmar.
5

Anlita en professionell skadedjursbekämpare om din spindel problemet visar sig vara för mycket för en bug bomb eller en snabb ren. En professionell kommer att veta hur man ska handskas med den specifika typ av spindel i ditt fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149548.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.