Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Tips om klarar en provning riskmedvetande

Ta ett test riskmedvetande och ett körprov kan vara lika enerverande. Men medan de förarprov syftar till att se hur väl du kör, syftar riskmedvetande test för att övervaka din förmåga att se de eventuella problem som kan uppstå när du kör. Till exempel, situationer som barnen kör in på vägen, stoppskyltar och folk på motorcyklar. Testet kan vara knepigt, men det finns flera tips som du kan följa som kommer att hjälpa dig att klara. Forskning, forskning, forskning
p Det finns inget viktigare när du tar ditt test riskmedvetande än att veta exakt vad en fara är. Det är ingen idé att hålla utkik efter något som inte är en fara då saknas något som faktiskt är. Enligt Theory Test Råd, ska du hålla utkik efter: fotgängare eller cyklister som korsar vägen, fordon dyker upp från sidovägar, parkeringsplatser eller uppfarter, stora fordon flyttar över till din sida av vägen, församlade mötande fordon på smala vägar, långsamma rörliga fordon och djur vandrade in i vägen. Ibland riskmedvetande testet kastar situationer som egentligen inte är faror så du måste vara medveten om detta, så att inte slösa tid.
Öva, öva, öva

Det finns många tidigare riskmedvetande och håna tester på nätet som gör att du kan träna. Vissa är gratis och vissa måste du betala för, men de är verkligen det bästa sättet att vänja sig den situation du kommer att vara i när du faktiskt tar ditt test. Försök att träna två eller tre gånger om dagen och du kommer verkligen vänja sig se dessa faror kommer mot dig på skärmen. Dessutom försöker att alternera de tester du använder så att du inte vänja sig eller minnas alla faror i varje test.
Klick, klick, klick

När ditt test äntligen kommer och du tittar på videoklipp, var inte rädd för att klicka på musknappen när du ser en potentiell fara. Det är mycket ovanligt för dig att få märken tas bort för att du över-klicka, så genom att klicka så fort du tror att du ser en fara, och sedan fortsätta att klicka, kommer att se till att du klickar i scoring fönstret.


Vet Test


Samt öva, måste du verkligen veta hur testet fungerar för att säkerställa att du är lugn och självsäker. Att vara i denna sinnesstämning kommer att vara skillnaden mellan att skicka och misslyckas. Om inte, kan du uppleva överraskningar som kan slå ditt självförtroende. Testet kommer att börja med en video tutorial spelas på datorn. Det kommer att förklara hur testet fungerar och vad du måste göra. Varje klipp kommer att spela efter en 10-sekunders nedräkning och för varje fara du klickar framgångsrikt, kommer en röd flagga visas. Vid slutet av varje klipp alla flaggorna kommer att tas bort innan nästa klipp startar. Varje klipp kommer också att ha mer än 1one fara på det, så var noga med att inte fokusera på fel. Du kommer att känna den rätta vid undanmanöver föraren ta, till exempel om bilen svänger ur vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149543.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.