Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur bogsera en Casita

Texas-baserade Casita har byggt resor släpvagnar sedan 1983. Dess trailers är lätta och aerodynamiska vilket ger bättre bränsleekonomi vid bogsering. Körning med släpvagn är ett stort ansvar, eftersom en olycka med en släpvagn förstärker konsekvenserna. Att arbeta inom de begränsningar av dragfordonet, kör långsammare och med arbets släpvagn lyser alla sätt du kan minska dessa risker. Det viktigaste steget i drar en Casita släpvagn är att ansluta den ordentligt till dragfordonet. Instruktioner
1

Bestäm dragkapacitet på ditt fordon. Kontrollera instruktionsboken för den här informationen. Hitta vikten på din modell av Casita genom att titta på dess typskylt under "brutto släpvagnsvikt" (GTW). Lägg i vikt av varor som transporteras i trailern.
2

Sänk släpets koppling på bilens dragkrok. Låsa den på plats genom att sänka spärren. Säkra spärren i låst läge med en saxpinne genom handtaget. Addera 3

Skjut trailerns elektriska kontakten i bilens mottagare. Testa att släpets lampor svara på förarens reglage som förväntat.
4

Anslut vagnens högra kedjan till vänster skumt och vänster kedjan till höger. De korsade kedjorna är avsedda att fånga släpets tungan i fall det lossnar.
5

Dubbelkolla alla anslutningar för att säkerställa en säker resa. Kör långsammare än normalt för att kompensera för minskad hantering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149539.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.