Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man betala vägtull

Reser en betalväg är ett bekvämt alternativ till att sitta i trafiken. Det finns flera betalningssätt som finns tillgängliga. Hur ofta du använder en betalväg och dina personliga preferenser kan hjälpa dig att avgöra vilket alternativ som är bäst för dig. Instruktioner
förbetalt konto
1

upprätta ett förbetalt konto om du använder avgiftsbelagda vägar på en regelbunden basis. Den förbetalt konto är en del av ett elektroniskt vägtullsystem. Med ett förbetalt taggen kan du använda en betalväg utan att stanna vid en vägtull monter. Systemet använder sig av en elektronisk transponder att dra pengar från ditt förbetalda konto varje gång du använder en utsedd körfält.
2

Skapa ett konto med ett kreditkort eller checkkonto online eller i person. Konton fylls automatiskt när saldot når ett visst belopp. En annan fördel är att priserna för att använda förbetalda konton vanligtvis är på en rabatt från ordinarie avgiften takt.
3

Fäst etiketten på vindrutan enligt de anvisningar som följer med det. I många stater du kan använda ditt kontantkort tag på avgiftsbelagda vägar i hela denna stat eller ens en viss region.
Cash
4

Använd datumet förändring, det snabbaste och enklaste sättet att använda kontanter. Du måste använda exakt förändring vid tullvägarna med korgar som du "kastar" pengar in. Dessa banor är inte bemannad, och inte ta papperspengar. Pennies accepteras inte.
5

Välj "Full Service Lane" om du inte har exakt förändring, eller om du behöver ett kvitto vid inkomsttaxeringen. Den skötare kommer att göra förändringar för din räkning. Var medveten om att många bås inte accepterar räkningar större $ 20.
6

Kom ihåg att det finns vissa maskiner som accepterar räkningar och dra av avgiften innan du ger dig din ändring. Andra har mynt växlare som kräver att du sätter i propositionen, få förändring och sedan lägga den i korgen.
7

Vänta på lämplig signal innan du lämnar en vägtull plaza körfält. Cash körfält kan ha trafikljus och /eller automatiska armar. När du har betalat rätt avgift, kommer den gröna lampan tänds och /eller armen kommer att gå upp.
Tokens
8

Välj polletter om föredrar att inte ha ett förbetalt konto eller vill använda förändringar av andra skäl. Du kanske också kunna köpa dem till ett rabatterat pris.
9

Kontrollera din lokala webbplats betalväg för mer information. Inte alla betalväg system använder tokens.
10

Handtag polletter detsamma som "Exact Change". Kasta en i korgen, vänta på signalen och fortsätta. Håll en leverans i bilen eller med dig om du reser med någon annan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147855.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.